S.C. REMAT VEST S.A. este o societate privata pe actiuni infiintata in 1991 ca fractiune a vechiului I.J.R.V.M.R (Inteprinderea Judeteana de Recuperare si Valorificare a Materialelor Refolosibile). In 1995 conducerea societatii incepe procesul de privatizare al societatii transformand astfel angajatii firmei in actionari. Incepand cu 1995 societatea devine 100% privata.

Avand o traditie de peste 15 ani, societatea noastra desfasoara o gama diversa de activitati in domeniul colectarii, prelucrarii si comercializarii materialelor refolosibile (metale feroase si neferoase, hartie), la un inalt nivel de calitate, nivel impus de piata si de cerintele standardelor.

Oferta speciala: Oferim intre 200 si 500 RON per masina, transportul rablei este gratuit!

Viziune
Scopul nostru este sa devenim cea mai competitiva companie din Romania in domeniul reciclarii deseurilor. Ne stabilim propriile standarde profesionale si ne propunem sa ne asiguram ca profitam de capacitatea si resursele noastre. Încercam sa fim cei mai buni în ceea ce facem, fara aroganta sau mândrie. Credem ca specializarea si concentrarea stau la baza succesului nostru. Nu facem de toate pentru toti.

Misiune
Utilizand cele mai avansate si mai sigure tehnologii, intentionam sa ajutam la cresterea partenerilor nostrii. Misiunea noastra este aceea de a contribui la succesul companiilor partenere prin cresterea eficientei afacerii acestora. Cultivam cu grija expertiza noastra pentru a fi cei mai buni în ariile în care decidem sa ne concentram pentru a obtine rezultate.